Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
onsdag 15. juni 2011

Bippers brukerfamilier er godt i gang med å teste Bipper som applikasjon til Android-telefoner.
Kine Lunde i Bipper er ansvarlig for brukerne som tester Bipper MobileKids. Hun forteller at Bipper har fått gode tilbakemeldinger fra familiene som nå tester appen på sine flunkende nye Huawei IDEOS mobiltelefoner.
- Familiene er veldig fornøyde med at Bipper har gjort barnas tilgang til smarttelefoner tryggere. Flere foreldre vegrer seg for å gi barnet en smarttelefon fordi de frykter nedlasting av upassende applikasjoner og større kostnader knyttet til mobilt internett og bruk av applikasjonene, sier hun.
Med Bipper-appen har testfamiliene derimot fått muligheten til å begrense barnas bruk av internett på mobilen og de vil veldig snart også teste hvordan man begrenser barnets nedlasting av applikasjoner. 
- På den måten får foreldrene større kontroll over smarttelefonens kostnader, fordi de kan bestemme når internett og nedlasting er tilgjengelig.  Bipper blokkerer allerede flere apper som ikke passer for barn, og dette har vi fått gode tilbakemeldinger på, forteller Kine. 
Bedre lokalisering
Bipper-appen tilbyr også en mer nøyaktig lokalisering av barna, da applikasjonen benytter GPS fremfor basestasjoner.
- En presis lokalisering er viktig for foreldrene, og vi har fått veldig god respons på dette, forklarer Kine.
Birgit Paulsen er en av foreldrene som har testet Bipper-appen på Huawei-telefonen. Hun syns appens tidskontroll og datakontroll har vært veldig nyttig for hennes familie.
- Det viktige for meg som forelder er å ha litt kontroll på mobilbruken til ungene. Det at vi kan stenge av mobiltilgangen på natten, gjør at kostnadene ikke går over alle støvleskaft. Det er også viktig for oss at vi kan ha kontroll over hvilke applikasjoner barna kan komme inn på, forteller hun.
Stilige Huawei
Brukertesten består av 25 familier fra ulike deler av Norge, hvor fellesnevneren er at de alle har barn mellom 7 og 13 år, og at foreldrene har et bevisst forhold til barnas mobilbruk. Alle familiene har fått utdelt Huawei IDEOS med Bipper-appen installert.
- Vi har fått høre at barna syns denne telefonen er kul. Den er liten og nett, kommer i flere forskjellige farger, og passer bra for barn. Noen av foreldrene hadde lyst på en Huawei telefon selv også, smiler Bipper-Kine.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails