Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
onsdag 29. september 2010
BipperSilje og Christian Sæterhaug, markedssjefen i Tele2


Dagen er endelig her: Tele2 Bipper er på markedet!

Drøyt tre år er gått siden trebarnsmoren Silje Vallestad stiftet selskapet Bipper. Det har vært tre år med jobbing ut i de sene nattetimer, reising både landet og jorden rundt, konferanser og foredrag, spennende debatter, blogging og tvitring, og ikke minst mange nye og spennende bekjentskaper.

I juni 2009 fikk BipperSilje en telefon som føltes å komme ut av det blå. Tele2s markedssjef Christian Sæterhaug ønsket å inngå et samarbeide med Bipper. Mobilselskapet så at flere og flere barn ble mobilbrukere, og opplevde masse spørsmål fra foreldre som lurte på hvordan de skulle forholde seg til barn og mobil og ba om løsninger som ga bedre kontroll.

BipperSilje sier at lanseringen på ingen måte betyr at hun og resten av Bipper får mer tid til å slappe av, og hun er spent på den nye fasen selskapet nå går inn i. 

- Alle er innstilt på at det blir mye arbeid også i tiden som følger. Konsepter og ideer skal utvikles, hjemmesider og tjeneste skal vedlikeholdes, og mye må planlegges videre. Men det føles godt å ha klippet over båndet og erklært Bipper for åpnet. Det blir utrolig spennende se hvordan tjenesten lever i markedet, forteller gründeren.

Samarbeidspartneren Tele2 er også spent på hva som vil møte dem i tiden som følger. Tele2-sjef Haakon Dyrnes er derimot ikke i tvil om at tilbakemeldingene vil bli av det positive slaget.


– Bipper er en enkel og unik norsk oppfinnelse hvor alt kan administreres fra én nettside. Dette er markedets mest komplette mobile trygghetsIøsning rettet mot de yngste mobilbrukerne. Noe lignende finnes ikke på markedet i dag, sier Dyrnes, og legger til:

- Da vi er en familiefokusert mobiloperatør, faller Bipper naturlig inn som et av Tele2s hovedsatsningsområder.

Med abonnementet Tele2 Bipper gir du barnet ditt en myk start på mobilhverdagen, der du som forelder fortsatt sitter i førersetet. På samme måte som du lærer en tenåring å kjøre bil med en stor «L» i bakruten, kan du nå lære barnet ditt om mobilbruk med samme oversyn. Det handler ikke om å kontrollere alt barnet gjør, men om å kunne definere hvordan mobilen skal kunne brukes og la mobilens funksjoner vokse med barnet – og ikke omvendt.

Det har vært en lang reise, men nå er vi i mål! 

Fornøyde partnere! Administrerende direktør Haakon Dyrnes og BipperSilje


Har du enda ikke sett TV-reklamen? Ta en titt!



0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails