Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
torsdag 16. september 2010
Silje da Bipper vant Mobile Premier Awards

BipperSilje er nominert til Ung innovasjonspris, som har som mål å synliggjøre dyktige, unge kvinner fra hele landet.  – For meg ligger det stor prestisje bare å være blant de tre nominerte, forteller hun.

Trondheim kommune, Barne- og likestillingsdepartementet og Innovasjons Norge stiftet i 2007 Ung innovasjonspris, som gis til en kvinnelig innovatør under 35 år. Hensikten med prisen er å skape bredde innen norsk innovasjon. Prisen vektlegger kvinnelige innovatører, og produktet må ha kommersiell interesse, og inneholde minst ett element av innovasjon

De andre nominerte er Marte Aspnes i bedriften Cerpotech, som har utviklet en metode for industriell produksjon av keramiske pulver, og Gøril Forbord, daglig leder i oppstartsbedriften MemfoACT som kommersialiserer membraner for gasseparasjon. BipperSilje er stolt over å være i samme selskap.


- Prisen er relativt ny, men har allerede endt opp hos en rekke imponerende kvinner. Det er en ære bare å være en av de tre nominerte, mener Bipper-gründeren. Hun vet enda ikke hvem som nominerte henne...
Jeg må rette en stor takk til vedkommende! Det er veldig stas at noen har følt at jeg er en god kandidat til denne prisen, og tatt seg tid til å nominere meg. At folk engasjerer seg på den måten er gøy og utrolig inspirerende!
I årets jury sitter blant andre ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, direktør Innovasjon Norge, Gunn Ovesen, og programleder Newton, NRK, Kristoffer Sagmo Aalberg.

I tillegg er Bipper nominert til to prestisjetunge internasjonale priser, det kan du lese om her!


0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails