Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
torsdag 16. september 2010


- I løpet av de to siste ukene har jeg fått en rekke hyggelige telefoner og e-poster. Bipper ble først finalist i den europeiske teknologikonkurransen Bully Awards. Senere fikk jeg vite at jeg var en av tre finalister til Ung innovasjonspris, og nå nettopp ble jeg fortalt at Bipper kan vinne Peer Awards, som er kanskje det største man kan oppnå i mobilbransjen. Dette er utrolig spennende og stort for oss alle, forteller BipperSilje.

Bully Award
I den prestisjefylte, europeiske 2010 Bully Award, som har til hensikt å hedre ledende selskaper innen europeisk teknologi, media og telekommunikasjon (TMT) er Bipper en av 60 finalister, plukket ut blant hundrevis av påmeldte. 30 vinnere vil bli annonsert live på innvielsen av White Bull 2010s treff, "Pathways to Exit", i Barcelona, 20. til 22. som er kun for spesielt inviterte. Google, Forbes, Vodafone og Oracle er blant de store navnene som deltar i konkurransen.

Farley Duvall, grunnlegger og leder av White Bull Summits forteller om prisen:

Finalistene til The Bully Award ble valgt først og fremst etter hva de har bidratt med rundt forskning og innovasjon i TMT-sektoren. Vi har søkt etter og nøye vurdert selskaper som er i vekst og som har potensial for videre vekst, og som fortjener et øyeblikk i søkelyset. Hver bedrift anerkjennes som ledende innen sitt felt, med en lys forretningsidé og meningsfylte markedsstrategier, drevet av en stor forståelse for kundens behov og teknologiske løsninger.

Les mer om Bully Awards her!


Peer Awards
Peer Awards er blant de største hendelsene i mobilbransjen. Målet er å finne de mest interessante nyhetene fra over hele verden og invitere innvoatørene til å presentere disse for et globalt publikum. Det årlige Peer Awards sponses av aktører som Nokia, HP, Telefonica og mange andre.

Mobile Monday (MoMo) er et non-profitt nettverk som brer seg over store deler av verden, med utgangspunkt i Finland, og arrangøren av Peer Awards. Miljøet består av profesjonelle aktører i den internasjonale mobilbransjen, og organisasjonen arrangerer nettverksmøter i nesten 60 byer rundt om i verden.

- Jeg er overveldet over all oppmerksomheten vi får fra bransjen, sier BipperSilje. 
Og jeg selvfølgelig veldig spent på utfallet!


Les mer om Mobile Monday og Peer Awards her!

BipperSilje er også nominert til Ung Innovasjonspris, les mer om det her.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails