Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
onsdag 4. august 2010
Norway Cup 2010 ble mandag sparket i gang på Ekebergsletta, og 30 000 deltagere, fordelt på 1380 lag, fra 54 forskjellige nasjoner spiller nå på de 62 banene. Bipper er selvfølgelig til stede for å heie dem frem. ”Dette har jeg gledet meg til lenge!” sier Bipper-Silje.


Guttene fra Rio ankom Norge i begynnelsen av juli, og har vært på rundreise i Karanba-bussen. De har rukket å spille seg til en 1. plass i Gothia cup og en 2. plass i Dana cup – og er nå klare for å gi alt de har på Norway Cup. Begge lag har gått ubeseiret gjennom gruppespillet, og er klare for A-sluttspill!


Tommy Nilsen, grunnleggeren og treneren av fotballklubben, er lettet over og glad for at de også i år fikk dratt på tur. Han understreker hvor viktig dette er for guttene: ”Gjennom vårt daglige arbeid og våre reiser er jeg helt sikker på at vi motiverer i en svært brutal hverdag og skaper håp om en bedre fremtid.” Han er godt fornøy med opplegget så langt: ”Vi har blitt tatt så bra i mot alle steder, og folk har virkelig lagt til rette for at vi skal oppleve mest mulig tiden vi er her.” I tillegg til å ha spilt fotball har guttene hatt et opphold på Gol – som blant annet innebar snøballkrig!


Som stolt sponsor og støttespiller av Karanba er Bipper vel representert på sletta. ”Det er ingenting å si på deres spilleglede og humør, og det er veldig stas å være her på sletta. Ikke minst er det spennende å endelig få møte alle sammen!” sier Silje. 

Ved siden av å dele ut flotte t-skjorter til alle Karanba-fans, har Bipper har både flagg og bannere med teksten ”Veien mot mål!” – et slagord som passer her så vel som til grunntanken bak Karanba. ”Dette er fantastisk prosjekt, og Tommy gjør en god jobb. Det ligger mye bak å få til en sånn reise, og ikke minst bak driften av en slik organisasjon. Jeg er glad for at vi i Bipper kan bidra til at begge deler er mulig,” sier Silje.

Så får vi håper finaleplass – det hadde vært en god bonus!
Karanba har spilt fantastisk og har vunnet alle sine kamper.
Ekstra bra er det jo med de flotte, nye draktene de har fått!

Bipper-Silje deler ut t-skjorter til alle fans

Bipper-benedikte deler ut t-skjorter.
Barn i Karanba t-skjorter preget etterhvert hele Ekeberg!

Karanba-guttene forbereder seg til neste kamp




Gå inn på Bipper Norge for å se flere bilder av Karanba og Bipper på Norway Cup!





0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails