Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
onsdag 4. august 2010

I vinter kom Bipper-Silje i kontakt med Tommy Nilsen og hans prosjekt Karanba: en fotballskole startet i Rio de Janeiro for å hjelpe barn og unge i en vanskelig hverdag. Støtten har blant annet sikret Karanba sommerenes reise til Skandinavia - med deltagelse på Norway Cup - og den videre driften av fotballklubben i Brasil.

Bakgrunnen for at eks-fotball spille Tommy Nilsen startet Karanba var den åpenlyse urettferdigheten og de store sosiale forskjellene som råder i Rio de Janeiro. Han så at barn og unge som bodde i favelas (slumorådene) var født inn i et liv som fattig, og mer eller mindre overlatt til seg selv. Da han etablerte seg for godt i Rio i 2005 valgte han å satse på dette prosjektet – med ønske om å hjelpe og rettlede barn og unge ved å bruke fotball som virkemiddel. Målet med Karanba er å gi disse barna håp og tro på livet gjennom å drive med noe positivt.

Tommy og Silje har hatt en tett dialog siden de møttes, og støtten fra Tele2 og Bipper har kommet svært godt med. ”Tusen hjertelig takk for utrolig viktig støtte og engasjement i 2010! Uten Bipper hadde vi ikke klart å holde den daglige driften i gang, og denne reisen hadde heller ikke vært mulig å foreta uten Bipper”, uttaler han entusiastisk under møte med gründer Silje Vallestad og Bipper teamet på Norway Cup.

Silje var ikke i tvil da hun ble kjent med Tommy og historien bak Karanba: “Da jeg møtte Tommy og hørte om prosjektet bestemte jeg meg raskt for at dette var noe  Bipper skulle engasjere seg i. Det Tommy har starter er jeg utrolig imponert over!”

Samarbeidet fortsetter – og vi i Bipper oppfordrer alle til å bidra. Gå inn på www.karanba.com for mer informasjon om prosjektet.



Tommy Nilsen fra Karanba, Bipper-Silje og guttene.
Rundt halsen har Bipper-Silje gullmedaljen Karanba 
vant i Gothia Cup - en gave fra Tommy!





Silje har alltid vært idealist, og brenner for Karanba.
Tommys arbeid der fotballen brukes som som 
middel for å gi disse guttene et bedre liv og nye
muligheter, er noe hun brenner og gløder for.

Tommy Nilsen, selve ildsjelen bak Karanba.
Er det noen som fotjener all støtte han kan
 få, så er det Tommy!

Bipper og Karanba -SAMMEN MOT MÅL


Gå inn på Bipper Norge for å se flere bilder av Karanba på Norway Cup!


0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails