Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
onsdag 27. oktober 2010
(Silje presenterte Bipper på talkshowet "For Women" i den bulgarske TV-kanalen Kanal1. Senere på kvelden fikk hun vise trygghetsløsningen i en nyhetssending.)

Bipper har inngått samarbeid med telecomselskapet VIVACOM, og den 15. oktober lanserte vi i Bulgaria. Trygghetsløsningen vår vil bli solgt i over 200 bulgarske butikker.

- Vi har knapt rukket å lansere i Norge før turen fortsetter til Bulgaria, forteller BipperSilje. Siden VIVACOM allerede hadde rett type SIM-kort var integreringen av Bipper hos VIVACOM en kjapp affære, noe som er grunnen til at det gikk så raskt før en ny lansering - kun 14 dager etter at vi lanserte i Norge.

Det er det største software-selskapet i Bulgaria, Sirma, som sitter på eksklusiv franchise-rett for Bipper i Bulgaria. Sirma er i tillegg, sammen med Motorola, Bippers utviklingspartner, og har hatt et nært samarbeid gående siden høsten 2008.


VIVACOM har over én million abonnenter i sitt nettverk, og er en familieorientert operatør. Bipper vil bli solgt i flere enn 200 butikker over hele landet. Som et ledd i markedsføringen skal VIVA Bipper få drahjelp av den tidligere basketballspilleren Titi Papazov, som selv bærer en dramatisk historie med det ene av hans to barn som er adoptert og HIV-smittet.

- Det er også et utrolig godt tegn, og ikke minst veldig spesielt, at VIVA Bipper har solgt 30 abonnementer før VIVACOM i det hele tatt har begynt å markedsføre at de tilbyr tjenesten, sier Silje.

Begivenheten ble omtalt blant annet hos NA24, Mobizmag, Dagens IT og Digi.no.


Vil du se reklamefilmen for VIVA Bipper? Trykk her

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails