Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
fredag 8. oktober 2010


Tidligere denne uken begynte Bippers nye reklamefilm å rulle over TV-skjermene, og vi er utrolig imponerte over hva reklamebyrået SMFB har fått til. Reklamesnutten har til og med fått en egen, spesialskrevet raplåt av DJ Secret.

SMFBs kreative leder, Stig Bjølbakk, sier man jobbet mye med å finne filmens hovedrolleinnehaver.

- Casting er selvfølgelig alltid viktig. Men denne gangen var det helt essensielt for utførelsen. Vi visste at vi var nødt til å finne en ganske rå liten fyr for å denne ideen til å funke, og det føler vi at vi gjorde, sier Stig Bjølbakk, kreativ leder i SMFB.

– For mange foreldre er det å gi barnet sitt den første mobiltelefonen en barriere. Bipper gir disse foreldrene mulighet til å lage sine egne regler for hvordan barna kan bruke telefonen. Vi ønsket likevel ikke å lage en film som moraliserte eller skremte, men snarere noe som viste at det kan være lurt å ha noen grenser ettersom man aldri helt kan vite hva som foregår i hodet på et barn, sier Camilla Grund i Tele2.


Det kreative teamet på jobben har vært Carl Erik Conforto (AD) og Stig Bjølbakk (tekstforfatter) med prosjektleder Henriette Valeur. Konsulent har vært byråleder Christian Steen, mens de ansvarlige hos kunden har vært Camilla Grund og Christian Sæterhaug. Regien på filmen er det Sebastian Reed fra Camp David som har stått for. 


0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails