Velkommen

til Bippers nyhetsblogg. Ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å bli holdt oppdatert :-)

Nyhetsbrev

Møt oss på Facebook

BipperSilje på Twitter

Follow BipperSilje on Twitter
torsdag 14. april 2011

Bipper og Huawei har inngått en samarbeidsavtale om å levere Huawei mobiltelefoner med Bipper innstallert.

Dette er barne- og brukervennlige mobiler til en rimelig pris, som samtidig er såpass fine at foreldre slipper å høre at den “ikke er kul nok”. Det hele starter med at familiene som begynner å teste Bippers Android app får gleden av å gi barna sine en Huawei Ideos. Når appen lanseres vil du selvsagt få kjøpt Huawei til en rimelig pris i Bippers web-shop med Bipper ferdig installert.

- Vi er glade for å være en del av Bipper-satsningen, sier Tor Slørdal fra Huawei. Som en voksende aktør i markedet ønsker vi å bidra til at barns mobilhverdag blir tryggere, og mener at kombinasjonen Bipper og Huawei er uslåelig.

Olav Balandin fra Bipper er godt fornøyd med å ha fått Huawei som samarbeidspartner:
- Det er viktig for oss at løsningen leveres på mobiltelefoner som er optimalisert for barn og deres bruk, og dette har Huawei fått til. Vi er stolte over å kunne tilby denne telefonen til våre testfamilier. 

Mobilen blir levert med gult, rosa og blått deksel, og passer dermed både til gutt og jente. I en test Amobil.no gjorde, ble designet og den brukervennlige skjermen trukket frem som gode kvaliteter. 


Les mer om testingen av Bippers Android app her, og hold deg oppdatert på Bipper her.

0 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails